Вести од компанијата

Тајан официјално го продолжи огласот за работа

2024-02-26


Почитувани,

Fujian Taian Lamination Film Co., Ltd. е возбудена да објави дека официјално ја продолживме работата на 18 февруари 2024 година по новогодишниот празник. Подготвени сме да продолжиме со нашата напорна работа и да им обезбедиме на нашите клиенти најквалитетни ламинирачки филмови.

За време на пролетниот фестивал, нашиот тим одвои малку време за одмор и полнење. Сепак, потрошивме време и во анализи и планирање за идниот раст на нашата компанија. Во меѓувреме, добивме бројни нарачки од нашите клиенти и партнери. Ќе се потрудиме да ги испорачаме нашите производи навремено и да ја одржиме нашата посветеност да обезбедиме најквалитетни услуги и производи за нашите клиенти.

Како водечки производител на филмови за ламинација, ние сме посветени на иновации, технолошки напредок и подобрување на квалитетот. Ние веруваме во постојано подобрување и работиме напорно за да ја подобриме нашата производна ефикасност, економичноста, како и нашиот оперативен капацитет.

Како заклучок, им благодариме на нашите клиенти, партнери и врсници од индустријата за нивната континуирана поддршка и доверба во нас. Уверени сме дека Fujian Taian Lamination Film Co., Ltd. ќе донесе повеќе вредност и можности за нашите клиенти и индустријата како целина.

Ви благодариме на сите, и среќна нова година!

Со почит,

Fujian Taian Lamination Film Co., Ltd.

X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept